Tämän sivuston käyttöä ei tueta Internet Explorer -selaimessa. Suosittelemme, että käytät toista selainta (esim. Edge, Chrome, Firefox, Safari tai vastaava) parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Vuoden 2021 Changing Diabetes® -hoitaja on valittu!

Novo Nordiskin hoitajatyöryhmä on valinnut terveydenhoitaja, YAMK Emilia Haapaniemen vuoden 2021 Changing Diabetes® -hoitajaksi.

Emilia toimii palveluvastaavana Kuusiolinna Terveys Oy:ssä Ähtärin avovastaanotolla ja hoitaa tyypin 1 ja 2 diabetespotilaita esimiestyönsä ohella sekä vastaa mm. omahoitajien/diabeteshoitajien säännöllisistä palavereista.  ”Asiakkaiden hyvä hoito on aina ollut minulle tärkeä asia", kirjoittaa Emilia Haapaniemi hakemuksessaan. Emilia Haapaniemi on aktiivisesti kehittänyt diabeteksen hoidon käytäntöjä työyhteisössään sekä koko kuntayhtymän alueella.

 
Novo Nordisk onnittelee lämpimästi Emilia Haapaniemeä!

 

Changing Diabetes® -hoitaja

Changing Diabetes® -kunniamaininnalla Novo Nordisk haluaa tukea hoitajaa, joka aktiivisesti kehittää omaa ja työyhteisönsä diabeteshoidon osaamista. Samalla haluamme tehdä kaikkien diabeteshoitajien monipuolista ja vaativaa työtä näkyväksi niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti koko terveydenhuollon kentässä. 

Changing Diabetes® -hoitajan valinnan suorittaa Novo Nordiskin hoitajatyöryhmä avointen hakemusten perusteella.

Novo Nordisk on jo lähes 100 vuoden ajan ollut diabeteksen hoidon edelläkävijä. Changing Diabetes® ​-lupauksemme mukaisesti haluamme muuttaa diabeteksen kulkua sekä Suomessa että muualla maailmassa. 

Changing Diabetes®  on Novo Nordisk A/S:n omistama tavaramerkki.